Οι εικαστικές δημιουργίες της Κατσουλίδη αναδεικνύουν τις θεματικές και τις εννοιολογικές της επιλογές, αποδίδουν τους προβληματισμούς και τη διαλογικότητά της, προβάλλουν τις ιδιαίτερες καλλιτεχνικές εκφράσεις της αλλά και αποτυπώνουν τις επιρροές και τις αλληλοεπιδράσεις με το σύμπαν της σύγχρονης τέχνης
– Λουίζα Καραπιδάκη
Ιστορικός τέχνης

βιογραφικό

Η Μαριάννα Κατσουλίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979.

Από το 2000 – 2005 σπούδασε Ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, με καθηγητή τον Τριαντάφυλλο Πατρασκίδη.

Το 2006-2008 συνέχισε τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ., με καθηγητή τον Τάσο Χριστάκη.

Έχει κάνει 6 ατομικές εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε περισσότερες από 40 ομαδικές εκθέσεις. Έργα της υπάρχουν στη συλλογή του Μουσείου Φρυσίρα, στη συλλογή Μοσχανδρέου, στη συλλογή του Luciano Benetton, και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει ασχοληθεί επίσης με την Σκηνογραφία και την Χαρακτική και τα τελευταία χρόνια διδάσκει Σχέδιο, Χρώμα και Χαρακτική στο Vellios School of Art. Την ενδιαφέρουν οι εφαρμογές της Ζωγραφικής στην σύγχρονη ψυχοθεραπεία.

Zει και εργάζεται στην Αθήνα.

εκθέσεις

evripides art gallery έκθεση less is more

«Less Is More» (Μικρές Διαστάσεις Μεγάλα Έργα)
Ομαδική Έκθεση

MAY 15 – MAY 24, 2018

Έκθεση Ζωγραφικής: «ΑΤΙΘΑΣΑ ΝΙΑΤΑ»

16 Ιουνίου- 16 Ιουλίου 2016