Χρειάσθηκαν χρόνια μέχρι να ωριμάσει και να κατασταλάξει μέσα μου η ιδέα της φωτογράφισης προσώπων στο ερειπωμένο Αεροδρόμιο της Λευκωσίας. Αυτή η φωτογράφιση έχει αλήθεια και μόνο
– Άντρος Ευσταθίου

βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Κύπρο το 1974.

Σπούδασε φωτογραφία στην Αθήνα από το 1994 έως το 1998.
Το 2009 δημιούργησε στη Λευκωσία την «isnotgallery», έναν πολυχώρο τέχνης-γκαλερί, που φιλοξενεί περιοδικές εκθέσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Έχει συμμετάσχει σε σημαντικές εκθέσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Το φωτογραφικό του project «Nicosia International Airport» συμμετείχε στο επίσημο πρόγραμμα της Photobiennale της Θεσσαλονίκης το 2014.

Με δύο έργα της ίδιας δουλειάς συμμετείχε στην έκθεση «Ως ταίριαζαν πολύ» στο Λουτρό των Αέρηδων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Έτους Καβάφη» στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕE, φωτογραφίες από το project «Νicosia International Airport» επελέγησαν, μεταξύ πολλών άλλων, για το εξώφυλλο της έκδοσης που προσφέρθηκε ως δώρο στις ξένες αντιπροσωπείες.

O Άντρος Ευσταθίου έχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Κ» της Καθημερινής, με περιοδικά μόδας, καθώς και με ειδησεογραφικά πρακτορεία και διαφημιστικά γραφεία.

Ζει και εργάζεται στη Λευκωσία.

εκθέσεις

Έκθεση Φωτογραφίας: Nicosia International Airport
Άντρος Ευσταθίου

30 Μαρτίου - 29 Απριλίου 2017